Jdi na obsah Jdi na menu
 


herci

9. 6. 2006

ObrazekHolly Marie Combs

Herečka

Datum narození:
03.12.1973

Místo narození:
San Diego, Kalifornie, USA

Znamení:
Střelec
Životopis:
Její matce bylo pouhých čtrnáct let, když otěhotněla. Hollyini rodiče se sice vzali, ale po pouhých dvou letech se rozvedli. Navzdory tomu všemu se však o ni matka dobře starala. Když jí bylo osm, přestěhovali se s matkou do New Yorku, kde se Holly začala ve škole učit herectví.

Svou kariéru začala v deseti letech vystupováním v televizních reklamách. V třinácti letech si zahrála malou roli ve folmu Sweet Hearts Dance, kde hrály třeba Don Johnson a Susan Sarandonová. Další role hrála třeba v New York Stories, The Guiding Light a As the World Turns. Pokud vám předchozí filmy stejně jako mě vůbec nic neříkali, tak si ji určitě vybavíte jako Kimberly Brockovou v Picket Fences.

Ve zkratce:
Výška : 1,55 m
Náboženství: Protestantské
Oblíené jídlo: Italské
Studia: Professional Childrens School, New York
Koníčky : Koně, zahradničení

ObrazekAlyssa Jayne Milano

Herečka

Datum narození:
19.12.1972

Místo narození:
Brooklyn, NY, USA

Znamení:
Střelec


Životopis:
Alysa Jayne Milano má mladšího bratra Coryho a její rodiče jsou Tom a Lina. První významnější roli roztomilé dcery Tomyho Danzy Samantha ve filmu "Who's The Boss?" (1984). Od této doby pošla mnoha změnami image v jejích dalších filmových rolích a televizních vystoupení.

Po filmu "Who's the Boss?", měla krátké popové období na počátku devadesátých let, v této době několik popových alb, velmi úspěšných v Japonsku a Evropě. Prakticky je mnoha lidmi v těchto zemích považována více za zpěvačku, nežli herečku.

Jedna z prvních opravdových rolí jako dcera Arnolda Schwarzeneggara ve filmu "Commando" (1985) O několik let později se objevila v další významné roli v dobrodružném filmu"Double Dragon" (1993). Následně se objevila v několika rolích svůdnice v erotických thrillerech "Embrace of the Vampire"(1994) , "Poison Ivy "(1995) a filmu, který nejvíce přitahoval pozornost "Fear" (1996), ve kterém si zahrála po boku Marka Wahlbergera a Reese Witherspoon.

V roce 1995 se Alyssa objevila v epizodě "The Outer Limits", kde hrála mladou ženu, která přijde do kontaktu s mimozemskou formou života, která z ní udělá sexuálního štvance. Tato epizoda byla natočena ve dvou verzích, jedna pro kabelovou televizi, kde je nahá, druhá pro normální TV bez nahoty. Tato epizoda měla největší sledovanost z celé série.

V komediálním dramatu "Glory Daze"(1996) se zase objevila po boku Bena Afflecka, poté opět následoval thriller " Below Utopia"(1997) s Ice-T a kouzelně neobvyklé komedii "Hugo Pool"(1997) s Malcolmem McDowellem, Seanem Pennem a Patrickem Dempsey.

V 1997 Alyssa hrála v Disney filmu "Gold Rush" a poté se na plný úvazek vrátila k televizním seriálům. V "Melrose Place" hraje Jennifer Mancini, mladší sestru Michael Mancini. Byla v seriálu 2 sezóny a poté přešla do jiného seriálu producenta Aaron Spelling "Charmed"(1998). Alyssa spolu s Shannen Doherty a Holly Marie Combs hrají tři sestry, užívající jejich sílu ke konání dobra. Tento seriál je již ve třetí sezoně a stále se na kanálu WB drží ve špičce sledovanosti.

Filmografie:
2003 Dickie Roberts: Former Child Star- Cyndi 2002 Kiss the Bride - Amy Kayne 2002 Buying the Cow - Amy 2001 Diamond Hunters (TV miniseriál) - Tracey Van der Byl 2001 Revealed with Jules Asner (TV seriál) sama sebe 2001 Lady and the Tramp II: Scamp's Adventure (video - hlas) 2001 Family Guy (TV seriál) – sama sebe v epizodě: "Mr. Griffin Goes         To Washington" 2001 Spin City (TV seriál)


Odkazy:

Kontakt:
C/O United Talent Agency
9560 Wilshire Blvd. Suite 500
Beverly Hills, CA 90212
USA

ObrazekRose McGowan

Herečka

Datum narození:
05.09.1975

Místo narození:
Florence, Italy

Znamení:
Panna


Životopis:
Rose se narodila francouzské matce a irskému otci, jako druhá nejstarší z šesti dětí. Vyrůstala v italské pobožné komunitě. Když jí bylo deset let celá rodina spolu se přestěhovala do Oregonu. V patnácti opustila rodinu a začala se živit sama mnoha různorodými příležitostnými pracemi, předtím než odjela do Los Angeles žila krátkou dobu na ulici. V Los Angeles začala navštěvovat uměleckou školu. A právě tady ji objevil režisér Gregg Araki.

Arkai byl zaměstnán výběrem herců do rolí ve filmu, "The Doom Generation" a Rose dal roli Amy Blue. Ještě předtím si zahrála v nevýznamné roli Nory ve filmu “Encino Man“ (1992). "The Doom Generetion“ byl dokončen v roce 1995 a zajistil Rose poměrně dobrou pozici na další budování herecké kariéry.

Této možnosti ihned využila a získala stálou práci v nízko rozpočtovém thrilleru "Kiss and Tell“ (1996). Následně dostala roli v dalším thrilleru, který měl rozhodně větší rozpočet "Scream“ (1996). Tento film se překvapivě stal trhákem a Rose v roli studentky Tatumy Riley získala mnoho příznivců.
Filmografie:
2002 Vacuums
2001 What About Joan - Maeve v epizodě: "Maeve"
2001 Mrtvá zóna /The Killing Yard/ (TV) - Linda Borus
2001 Strange Hearts - Moira
2001 Monkeybone - Kitty
2000 The Last Stop - Nancy
2000 Hromy a blesky /Ready to Rumble/ - Sasha
1999 Kiss & Tell - Jasmine
1999 Ďábelská hra /Jawbreaker/ - Courtney Alice Shayne
1999 God Is In the T.V. (video) - Jackie-O
1998 Southie - Kathy Quinn
1998 Sleeping Beauties - Sno Blo
1998 Phantoms - Lisa Pailey
1998 Charmed (TV seriál) - Paige Matthews-Halliwell
1998 Láska až za hrob /Devil in the Flesh/ - Debbie Strand
1997 Seed - Miriam
1997 Nowhere - Val Chick 3
1997 Lewis & Clark & George - George
1997 Vem mě s sebou /Going All the Way/ - Gail Ann Thayer
1997 Bruce Testones, Fashion Photographer (TV) - sama sebe
1996 Vřískot /Scream/ - Tatum Riley
1996 Bio-Dóm /Bio-Dome/ - Denise
1995 The Doom Generation - Amy Blue
1994 The Howard Stern Show (TV show) - sama sebe
1992 Encino Man - Nora
1990 True Colors - Suzanne v epizodě: "Life With Fathers"

Odkazy: