Jdi na obsah Jdi na menu
 


Herci a herečky

9. 6. 2006
24.05.2005 16:09 - Testy - trvalý odkaz

Herečky a herci

1. Kdo hraje Lea?

a. Dorian Gregory

b. Brian Krause

c. Drew Fuller

2. Kdo je Alyssy nejlepší kamarádka?

a. Shannen Doherty

b. Rose McGowan

c. Holly M. Combs

3. Jak se jmenuje Hollyin syn?

a. Finley

b. Chris

c. Wyatt

4. S kym byla Rose McGowan zasnoubená?

a. s J. Timberlakem

b. s M. Perrym

c. s M. Mansonem

5. Za co byla Shannen odsouzená?

a. za prostituci

b. za jízdu v opilosti

c. za braní drog

6. Kdo měl románek s Brianem Krausem?

a. Alyssa Milano

b. Shannen Doherty

c. Holly M. Combs

7. Kolik má Rose sourozenců?

a. žádného

b. jednoho

c. pět

8. Čeho se Holly nejvíc bála a asi stále bojí?

a. tmy

b. nadváhy

c. porodu

9. V čem Shannen nehrála?

a. v Beverly Hills 90210

b. ve filmu Vyhlídka strachu

c. v Melrose Place

10. Jaká herečka měla hrát původně Phoebe?

a. Alyssa Milano

b. Lori Lorm

c. Holly M. Combs

 

Správné odpovědi:1. b, 2. c, 3. a, 4. c, 5. b, 6. a, 7. c, 8. b, 9. c, 10. b,
Zdroj:http://www.blog.lide.cz/Paige005